19 Şubat 2014 Çarşamba

CİNDY - LOU MANİZER

Merhaba hanimlar;

Bir cogunuzun benimle birlikte bekledigi (cok tesekkur ederim) theBalm siparislerime bildiginiz gibi bugun kavustum..

Nasil siparis verdigime,bekleme surecinde yasadigim sabirsizliga,kavusma animdaki mutluluga girmeden hemen konuya girmek istiyorum😉 hadi birlikte inceleyelim..

İtiraf etmem gerekirse bu uclu icinde ambalaj kalitesi olarak en begendigim mary lou😍 cindy i de betty le ayni kalitede yapmislar..

Veee hazir olun...!

 Kapagini actiginizda karsiniza cikan renk pembe degil,tam tersi seftali tonu.haklisiniz bende gorunce cok sasirdim he hayal kirikligina ugradim.

Swatch yaptigimda bir kez daha sasirdim
Hayalimde ki pembe oluverdi.farkli isiklarda cekilmis farkli fotolar...ama eminim dusundugunuz pembe...

Bence kutuda seftali durmasinin sebebi.sari isiltilari...sikistirilmis olarak kutunun icinde ve sari isiltilar pembeyi seftali olarak yansitiyor..

Tozutma olayinda ayni merry ve betty de oldugu gibi..buna bi cozum bulsalar iyiydi.

bembeyaz tenli bayanlarda pembe durur mu bilmiyorum ama ben bugday tenliyim bende seftaliye donuk bir renk oldu..elde yada kolda denenen swatcla gozler ve yanaklarda ki durusu ayni olmuyor.burada bilegimdeki rengiyle yanagimdaki de ayni degildi.

Hepsi bu kadar :) 

           Sevgiler...






1 yorum:

  1. İlk incelemeyi sende görmüştüm. Henüz güzel ülkeme gelmemişti o zamanlar. Gelir gelmez ben de aldım ve çok severek kullanıyorum. Güle güle kullanalım tüm güzel cicilerimizi... :)

    YanıtlaSil

Ziyaretiniz için teşekkürler ..