15 Şubat 2016 Pazartesi

NİVEA MEN'den MAKYAJ BAZI OLUR MU



     Selam herkese,
     Çok bahsedilen ürünleri almak için yola düşen karakterim üniversite yıllarında kaldığından şişirilen ürünlere gerçekten kanmıyorum.yada şöyle söyleyim, sadece ürün değil; çok konuşulan kitap, olay olan bir film yada tam da bu posta konu olan ki gibi şişim şişim şişirilen ürünlere
     Bu ürünü ilk aldığımda instagram hesabımda " nikkie'ye patlat bu ürünü demişler o da patlatmış gibi geliyor bana demiştim" (bilmeyenler için nikkie makyaj dehası bir hatun kişi <3 <3)
     Yanılmamışım. En azından bende hiç işe yaramadığını söyleyebilirim.

     Ürün hakkında hiçbir fikri olmayanlar için; makyajı sabitleyip kalıcılığını arttırdığı idda ediliyor.

Benim memnuniyetime gelince cildimde zaten makyaj zerre oynamaz.saolsun çorak topraklar gibi kuru olunca... "Peki madam ne halt yemeye aldın madem ihtiyacın yoktu" diyenleri çok net duyuyorum..hemen söyleyim, şimdi adını vermek istemediğim bir vlogger aydınlık bir görüntü verdiğinden bahsetmişti, tamda istediğim şey!!!.aydınlatıcı kullanmadan aydınlık görünen bir cilt :) kim istemez allasen (!) 
    Her neyse ben öyle aydınlık bir ciltle de karşılaşmadım.yani tek alma sebebimi de karşılamadı.
    Haksızlık etmeden şunu da eklemek isterim, nikkie de işe yaradığını gözümle görüyorum.bariz bi şekilde cildini yatıştırıyor.onun cildi ince, kılcal damarları baya ortada , bu da kızarık bir cilde sahip olmasına sebep oluyor.traş sonrası losyonu kızarıklığını gözle görülür bir şekilde yatıştırıyor.
    Be hey türk kızı, senin kılcal damarların yerinde , yüzün kızarık değil (bi kere türk genlerine aykırı:)) e traşta olmadığına göre, bu ürün senin neyine? Ver eşine/sevgiline kullansın,hakkını versin :) sen de elinin hamuruyla traş losyonlarına dokunma :D

Eğer aldıysanız ve ben bu yazıyı yayınlamakta geç kalıp paranızı kurtaramadıysam,Şimdi bi kaç satır da sadece üründen bahsedeyim.

*kokusu ağır değil, cildiniz tarafından emilene kadar zaten kokusu da gitmiş oluyor.
*ürünün çok çok az bir miktarı yetiyor.bu bağlamda oldukça bereketli olduğunu da söyleyebilirim


*nemlendiriciden sonra baz olarak kullanılıyor
*makyajınıza başlamak için ürünün iyice emildiğinden emin olun.

KULLANAN VE MEMNUN KALAN VARSA YORUMLARINI BEKLİYORUM 

     BAKIMLI KALIN, sevgiler :) 


2 yorum:

  1. Okurken çok güldüm :))))) ben de ihtiyacım olmayan bişey almıyorum, ne kadart övülürse övülsün. Herkesin ten rengi, yapısı farklı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle (!) ya bi de türkiye demyşe ucuz bişey de değil.neyse çok memnun kalan varmış.en azından verdikleri paraya değidi :)

      Sil

Ziyaretiniz için teşekkürler ..