11 Mayıs 2016 Çarşamba

YVES ROCHER SOS DETOX İÇECEĞİ



En birinci olarak Detoks ne demek? Neden yapılmalı
 ? Sorularını cevaplayalım ki , insanlar detoks deyince sadece zayıflamak için baş vurulan bir yöntem olduğunu düşünmesin :) 


Detoks,vücudun ihtiyacı olmayan,herhangi bir yolla vücuda girmiş ve atılmayı bekleyen zararlı maddelerin vücuttan atılması işlemidir. Aslında vücut yapımız kendi çabasıyla bu toksinleri vücuttan atar ancak bu durumu daha da hızlandırmak için dışardan takviye almamız gerekir.

Detoks yapmamızı gerektiren sebepler;

Baş ağrısı, sırt ağrıları, sık sık soğuk algınlığına yakalanmak, yorgunluk, eklem ağrıları, burun kaşıntısı, sinirlilik, deri döküntüleri, öksürük, uyku hali, deri kızarıklıkları, göğüs hırıltısı, gözlerde iritasyon, uykusuzluk, bulantı, boğaz ağrısı, savunma sisteminizde yavaşlama, baş dönmesi, hazımsızlık, boyun tutulması, değişken ruhsal yapı, anoreksiya, sinüslerin tıkanması, anksiyete, ağız kokusu, dolaşım bozukluğu, ateş, depresyon, kabızlık.  

Tabi bu durumlardan herhangi biri yada ikisi genetik olabilir ama her durumda da detoks yapmak kişiye zarar değil fayda getirir.

Bu konu uzar da uzar aslında.ben postumun amacına yönelik konuşmaya devam edeyim :) 

Yves Rocher in klasik aylık kartlarından biri gelmişti ve bana hediye vermeleri için benim mağazadan herhangi bişey almam gerekiyordu.şu sıralar renkli kozmetiğe elim gitmediği için ve sürekli de bu içeceği görüp merak ettiğim için ,hazır %50 indirimdeyken denemek istedim.
      1 litre su için 45ml (kapağında ölçüsüyle geliyor) içecekten karıştırıp gün içinde içiyorsunuz.10 günlük bir kür.
     İçeriğinde tatlandırı ve aroma olması içime sinmese de aldım.sonuçta tamamen organik olması herkesin damak zevkine hitap etmezdi elbette :) 10,20€ luk %50 indirimli fiyatı düşünüldüğünde bence denemeye değer. 
                 
            SEVGİLER :) 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ziyaretiniz için teşekkürler ..